Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson: - Det var en spøk

Sir Alex Ferguson avviser at det er dårlig stemning blant keeperne i United.

Tomasz Kuszczak antydet at han har et dårlig forhold til Edwin van der Sar under et intervju med Manchester Uniteds egen tv-kanal, MUTV.

- Jeg sier: «Du er nødt til å gi meg noe mer for jeg vil gjerne vite hva jeg gjør feil. Jeg liker å studere andre keepere. Får jeg råd, kan jeg ta det beste med meg videre». Men jeg vet ikke. Kanskje Edwin ikke liker meg? Du er nødt til å spørre ham om det, sa polakken, som er tredjevalget til Ferguson bak van der Sar og Ben Foster.

Les mer her: Bittert keeperoppgjør i United

Klubbens manager, Sir Alex Ferguson, har tidligere slått knallhardt ned på slike ting. Nå hevder han at Kuszczak ikke mente det han sa.

- Tomasz spøkte bare. Han lo da han sa det. Det er ikke noe problem mellom ham og Edwin. Kanskje skyldes dette bare at polsk humor ikke overføres så lett til britisk, sier Ferguson ifølge The Times.

Edwin van der Sar fikk dårlige kritikker for innsatsen mot CSKA Moskva, men spiller ganske sikkert søndagens storkamp mot Chelsea på Stamford Bridge, mens Kuszczak eller Ben Foster i så fall sitter på innbytterbenken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe