RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson-favoritt aktuell for Wigan

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
René Meulensteen skal være favoritt til å erstatte Roberto Martinez.

René Meulensteen fikk ikke fortsette som førstelagstrener i Manchester United. Nå kan nederlenderen bli manager i Wigan.

Ifølge Manchester Evening News er Meulensteen favoritt til å erstatte Roberto Martinez, som tirsdag trakk seg fra managerstillingen.

Meulensteen fikk tilbud om å fortsette i United av påtroppende manager David Moyes, men da som sjef for juniorene. Det takket nederlenderen nei til.

Wigan-formann Dave Whelan håper å ha Martinez' erstatter på plass i løpet av et par uker.

Meulensteen har fått mye skryt for den jobben han har gjort i klubben. Robin van Persie var blant dem som takket treneren tidligere i sesongen.

- Måten han trener oss på er helt enestående. Han er en av verdens beste trenere. Jeg har hatt mange gode trenere, men måten han forbereder oss til hver eneste kamp er unik, sa han.

- Alle kamper er forskjellig, så derfor legger han også opp hver eneste trening i forkant av en kamp på en unik måte, forteller superspissen.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere