RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Ferguson fortsetter med De Gea

Sist oppdatert:
Skotten bekrefter at 20-åringen vil starte mot WBA.

Manchester United fikk en god start på sesongen da de slo naboen Manchester City i Community Shield forrige helg.

Et skår i gleden for mange United-fans var imidlertid innsatsen til keeper David De Gea, som viste svakhetstegn ved begge målene til City.

Nå går manager Sir Alex Ferguson ut og forsvarer sin keeper. Skotten forteller at De Gea er førstevalget mellom stengene når United serieåpner borte mot West Bromwich.

- De Gea vil spille på søndag. Jeg mener den langsiktige løsning er De Gea. Det er grunnen til at vi kjøpte han for 18 millioner pund. Vi gir han sjansen, uttaler skotten til Uniteds offisielle hjemmeside.

Følg West Bromwich mot Manchester United minutt for minutt i vårt LIVE-system fra kl. 17.00 på søndag.

Mot Manchester City slapp De Gea først inn et mål etter å ha vært på halvdistanse da Joleon Lescott stusset inn et frispark, før han lot et langskudd slippe forbi. Ferguson mener at kritikken mot De Gea etter City-kampen er overdrevet.

- Jeg mener han var uheldig på den andre scoringen. Han tok et skritt fram før han tok et tilbake. Da mistet han balansen. Det var et teknisk uhell, ikke en keepertabbe. På den første scoringen var han sjanseløs, mener Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere