Ferguson gir opp Nasri

Foto: Getty Images

- Jeg tror han er enig med en annen klubb, sier Manchester United-sjefen.

12.07.11 07:58

Linje opp og linje ned er skrevet om Samir Nasri og en mulig overgang til Manchester United.

Nå gjør United-sjef Sir Alex Ferguson sitt ytterste for å sette en stopper for spekulasjonene.

Skotten holdt en pressekonferanse mandag kveld, og der kom selvsagt spørsmålene om en overgang.

Tviler på Nasri
- Jeg tror ikke han kommer til United, det er alt jeg kan si. Jeg tror han er enig med en annen klubb, sier Ferguson ifølge The Guardian. Nasri har vært linket til både Chelsea og Manchester City, men Ferguson ville ikke si noe om hvilken klubb han sikter til.

Selvsagt kan det være ren og skjær taktikk fra United-sjefen, og for alt vi vet kan Nasri bli presentert som United-spiller om kort tid.

Likevel kom Ferguson med en form for skryt til Arsenal-sjef Arséne Wenger, som har gått ut og sagt at de vil beholde Nasri i klubben de siste 12 månedene av franskmannens kontrakt, i stedet for å selge ham og få en god slump med penger.

- Det er hans avgjørelse, og han er manageren. Hvis han står for den avgjørelsen, er han modig. Men jeg tror ikke Arsenal-direktørene vil like den, smilte Ferguson.

Umulig å erstatte Scholes
Mange United-supportere skriker etter en ny midtbanespiller nå som Paul Scholes har lagt skoene på hylla, men det er ikke den enkleste oppgaven i verden å erstatte ham, skal man tro Ferguson.

- Hvis man hadde valgt de fire beste midtbanespillerne i verden, ville Paul vært der sammen med spillere som Andrés Iniesta og Xavi. Når man da må velge fra nest øverste hylle, er det et tap. Det blir vanskelig å komme over det. De neste ukene vil gi oss et svar, og hvem vet, noen fra juniorlaget kan komme opp og ta nivået, og vi kan fortsette som før, spekulerer Ferguson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.