RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson hyller Charlton

(Scanpix/REUTERS)
Sist oppdatert:
Manchester United-sjef Alex Ferguson skryter av Charlton etter 2-0-seieren mot londonerne lørdag.

Manchester United - Charlton 2-0:

Manchester United er fortsatt i førersetet i Premier League etter lørdagens 2-0-seier over Charlton. United-manager Alex Ferguson var imidlertid mest opptatt av å skryte av gjestene fra London etter kampen.

- Jeg må nesten gi Charlton litt skryt. De er et av lagene som har spilt best her i år. Laget viste at manageren (Alan Pardew) har organisert dem, og at de har troen på seg selv - det er ikke lett når du sliter i bunnen, sier Ferguson til Sky Sports.

- Urettferdig
Charlton-sjefen er naturlig nok enig med Ferguson, og synes laget hans fortjente mer.

- Resultatet reflekterer ikke det som skjedde på banen. Vi spilte en fantastisk kamp. Hvis vi hadde fått 1-0 på de tre-fire første sjansene vi skapte, kunne mye vært annerledes, sier Alan Pardew.

Tap til tross, Pardew ser lyst på fortsettelsen.

- Debutantene våre var strålende i dag. Bougherra var glimrende og Song enestående. Zheng Zhi var også god da han kom innpå. Nå ser vi frem mot kampene som kommer, sier Charlton-sjefen.

Gode innhopp
Ji-Sung Park og Darren Fletcher scoret målene for de røde lørdag. Duoen har ikke akkurat vært faste førstelagsspillere denne sesongen, men Sir Alex vil gjerne ha stallspillere i form.

- På det nåværende tidspunkt av sesongen er det veldig viktig at de som ikke spiller fast får prøve seg. På den måten får de bygd opp mer erfaring og kamptrening til vi virkelig trenger dem - det viste seg i dag, avslutter Fergie.

Manchester United har 66 poeng på 27 kamper, og leder med seks poeng på gullrival Chelsea.

P.S. Ole Gunnar Solskjær var verken på banen eller benken for United lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere