RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson i villrede

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Skadekrisen i Manchester United åpner for at Magnus Wolff Eikrem (19) tirsdag kan få sin debut i Champions League.

- Jeg aner ikke hvordan vi skal få satt sammen en backfirer til tirsdag, sier Sir Alex Ferguson. Han kan bli nødt til å klare seg uten sju spillere i den siste runden av gruppespillet i Champions League.

Manchester United måtte bruke både Darren Fletcher og Michael Carrick i backfireren under helgens Premier League-kamp. Det så ikke ut til å plage United nevneverdig, ettersom West Ham ble slått 4-0 på Boleyn Ground, men Tysklands regjerende seriemester Wolfsburg kan jo by på større problemer.

- Litt av en hodepine
Midtbanespilleren Carrick ser ut til å fortsette som midtstopper. Det er egentlig en ganske utrolig situasjon, ettersom United har en svært bred stall og Ferguson normalt kan velge blant Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jonny Evans, Gary Neville og Wes Brown på de to midtstopperplassene.

Vidic, Ferdinand, O'Shea og Evans sto alle over lørdagens 4-0-seier, sammen med backtvillingene Rafael og Fabio, mens Neville og Brown forlot West Ham-kampen med skader.

- Det gir oss litt av en hodepine å miste forsvarsspillere som vi gjør i øyeblikket. Vidic var ute med influensa, dermed måtte vi bruke Gary Neville som midtstopper, og så måtte han ut etter en halvtime. Så måtte Wes Brown ut mot slutten. Jeg håper at Nemanja blir frisk og vil sannsynligvis bruke Michael Carrick sammen med ham, sier Ferguson.

Carrick vil sannsynligvis få det tøffere mot Wolfsburg fryktede spissduo Edin Dzeko og Grafite.

- Han har den høyden, roen, farten og erfaringen som skal til for å spille der, mener Ferguson.

Debut for Wolff Eikrem?
Ifølge Romsdals Budstikke har Uniteds skotske veteranmanager tatt med seg den 19 år gamle nordmannen Magnus Wolff Eikrem til Tyskland. Midtbanespilleren har ikke debutert for Manchester Uniteds A-lag ennå, men satt på innbytterbenken i en ligacupkamp tidligere denne sesongen.

Det er imidlertid ikke gitt at han får en plass på innbytterbenken denne gang, selv om han er med på turen til Wolfsburg.

Manchester United er allerede sikret avansement, men trenger ett poeng til for å sikre gruppeseieren og dermed få antatt enklere motstand i åttedelsfinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere