RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson lover å slå tilbake

Foto: SCANPIX/REUTERS/Javier Garcia
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson innrømmer at Manchester United har opplevd sin verste ligasesong på 13 år. Men han lover at de vil slå tilbake med en gang.

- Dette er den første gangen på 13 år at vi ikke har vært konkurransedyktige nok i ligaen. Det er vi ikke vant til. Vi er vant til å utfordre. Dette har hatt en innvirkning både på meg, spillerne, administrasjonen og fansen, sier Ferguson.

Må ikke få panikk
United ligger 15 poeng bak Arsenal med bare en kamp igjen å spille av sesongen. Sist helg ble det 1-1 hjemme mot Chelsea, og dermed røk også muligheten til å ta andreplassen.

- Vi måtte innse for et par uker siden at vi hadde tapt ligatittelen. Vi har noen planer om hva vi skal gjøre, men det er viktig at vi ikke får panikk. Men uten å gå altfor inn i detaljene om manglende spillere, har vi hatt vår del av problemer i år, sier han videre.

United slet voldsomt i perioden etter at Rio Ferdinand ble utestengt for å ha unnlatt til å møte på en dopingtest i september. Men United har kommet tilbake før, og Ferguson tror de kan gjøre det igjen.

SI DIN MENING:
Vil Manchester United komme tilbake?
Nei, nå har Arsenal hegemoniet
Ja, United vinner neste år
Chelsea er framtida
Liverpool slår dem alle
Bryr meg ikke

Se resultat
Herlig gjeng
- Vi vet vi kan komme tilbake neste år, fordi spillerne har både evnen og begjæret. Vi har fortsatt en herlig gjeng med gode spillere.

United har fortsatt FA-cupen igjen å spille for. 22. mai møter de Millwall på Millennium Stadium. Etter det ser Ferguson fram mot neste sesong.

Tror du Manchester kan gjeninnta tronen i engelsk fotball? Si din mening i kommentarfeltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere