*Nettavisen* Sport.

Ferguson nekter å tro det

Foto: Matthew Peters / Getty / All Over Press

- Jeg er overbevist om at dette ikke kan ha skjedd.

02.11.12 15:11

Både politiet og det engelske fotballforbundet (FA) undersøker påstander fra Chelsea om at dommer Mark Clattenburg kom med rasistisk hets mot John Obi Mikel under ligakampen mot Manchester United forrige helg.

Påstandene kom etter at Clattenburg hadde gitt Chelsea to røde kort og feilaktig godkjent en scoring som burde ha blitt annullert for offside.

Arsenals manager Arsène Wenger uttalte torsdag - på sin ukentlige pressekonferanse - at Chelsea burde hatt tatt opp dette internt og at den ikke har bevis. Nå har også Manchester Uniteds manager, sir Alex Ferguson, kastet seg på.

Det er ikke alltid Wenger og Ferguson er enige, men denne gang er faktisk skotten og franskmannen det.

- Jeg tror ikke Mark Clattenburg ville sagt noe sånt. Jeg nekter å tro det. Jeg mener at det er utenkelig i dagens klima. Jeg klarer rett og slett ikke å tro det. Jeg er overbevist om at ingen dommere ville synke til dette nivået, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Fra Chelsea-leiren ble det hevdet at Clattenburg kom med nedsettende kommentarer til både Juan Mata og John Obi Mikel. Onsdag droppet Chelsea anklagen som handlet om Mata, men londonlaget har sendt en offisiell klage til fotballforbundet angående den påståtte rasistiske hetsen av Mikel.

Clattenburg benekter at han har hetset noen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.