RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson sint igjen

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Alex Ferguson er ingen sint ung mann. Han er bare sint. Nå igjen.

Denne gangen er det Premier League-oppsettet som har fått fram vreden i skotten igjen. I fjor var han veldig sint fordi Manchester United hadde bortekamper etter et par tøffe matcher i Champions League.

I år er dette blitt enda verre. Ifølge terminlisten skal nå Manchester United spille borte rett etter samtlige seks gruppekamper i Champions League. Mens både Liverpool og Chelsea har fått fire hjemmekamper hver.

Flere sinte
Arsene Wenger og Arsenal er nesten like sint som Ferguson. De har fått fem bortekamper.

Uniteds første Champions League-kamp i gruppespillet kommer mellom bortekampene mot Chelsea og Liverpool. Det betyr at Alex Ferguson nå desperat håper på en lett trekning i den europeiske turneringen.’

Turer til Blackburn, Everton, Arsenal, Manchester City og Tottenham følger I de neste fem gruppekampene.

Siden Manchester United er tittelforsvarere kan noen av kampene bli flyttet til 12,45 på lørdag. Siden de er attraktive TV-kamper. Det betyr at laget kanskje reiser hjem fra en tøff bortekamp i Europa torsdag morgen, for så å reise videre til en tøff bortekamp ved lunchtider dagen etter.

Nekter United
Manchester Unitedlegenden Paddy Crerand var også rasende på Premier League, og beskyldte organisasjonen for å gjøre alt de kan for å nekte United å forsvare Champions League-trofeét.

- Alle andre land gjør alt de kan for å hjelpe sine lag i Europeiske cuper når det gjelder kampoppsettet i egne serier. Men ikke her – og det er håpløst. United representerer vårt land i utlandet i verdens største fotballturnering, likevel forsøker man å ødelegge, sier han til avisa The Sun.

Her får du flere fotballnyheter

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere