RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Ferguson vil se Bolt mot Real Madrid

Sist oppdatert:
Drømmen om prøvespill for United går i oppfyllelse

Usain Bolt er ikke fornøyd med å «bare» være verdens raskeste mann, og mener selv at han også er en meget habil fotballspiller.

Etter OL-triumfene i London uttalte jamaicaneren at han kunne tenke seg å prøvespille for favorittklubben, Manchester United, og da han besøkte Old Trafford før kampen mot Fulham forrige helg, skal Sir Alex Ferguson ha sagt ja til å la Bolt prøve seg, og skotten holder sitt ord.

Ifølge klubbmagasinet Inside United skal sprinteren få prøve seg i United-drakt mot selveste Real Madrid.

- Usain er en personlighet og en stor United-supporter. Det er interessant at han sier han vil spille i en oppvisningskamp. Det hadde vært briljant. Neste år møter vi legendelaget til Real Madrid, og det kan bli en mulighet for å hente ham inn og se hvordan han gjør det, sier Ferguson, som innrømmer at han skylder Bolt en liten tjeneste etter at han vant både 100- og 200-meter under OL.

- Jeg må takke ham, han reddet mine største veddemål. Det var 2,25 i odds på at han skulle vinne begge distanser ei uke før OL startet. Det var et glitrende spill, sier United-manageren.

Bolt spilte på den defensive midtbanen på skolelaget i Jamaica, men mener selv han passer best som ving. Han er i alle fall rask nok ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere