RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergusons «kjærlighetsbrev»

Foto: SCANPIX.
Sist oppdatert:
«Kjære Steven», starter en flirtende United-manager brevet til den hete midtbanespilleren.

Kurtisering innenfor fotballen skjer ofte, men først og fremst gjennom agenter. Men Sir Alex Ferguson er ikke som alle andre, og når et av hans heteste objekter får en skade, gjør han sitt ytterste for å holde ham varm.

- Kjære Steven, starter brevet til Standard Lièges kaptein Steven Defour, som for tiden er sliter med et brudd i benet.

Alvorlig skade
Skaden er ventet å holde belgieren ute av spill fram til nyåret, men når han kommer tilbake er det liten tvil om at Ferguson og Manchester United vil følge nøye med.

«Jeg hørte om din alvorlige skade. Du må føle deg nedenfor, og stiller deg selv utvilsomt mange spørsmål, men ikke vær redd, det vil ordne seg. Du må jobbe hardt for å komme tilbake, men jeg kommer til å følge deg og dine prestasjoner. Jeg vil holde kontakten med Standard.» fortsetter brevet som The Guardian publiserer utdrag fra.

- Ikke klar for United
Defour har i en alder av 21 år allerede rukket 90 seriekamper for det belgiske storlaget, samt 23 landskamper. Han debuterte allerede som 16-åring, og har blitt fulgt tett av en rekke klubber, deriblant Arsenal og Aston Villa, og sammenlignes med Cesc Fábregas. At han skal være så godt som klar for United, benekter imidlertid hovedpersonen.

- Jeg vil ikke snakke for mye om det.

- Jeg vil gjøre det helt klart at han (Ferguson) har fulgt vanlig prosedyre, med andre ord har han gått via Standard. Det er en meget fin handling, men jeg ønsker ikke at folk skal tro at jeg allerede er klar for Manchester United, så langt derifra.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere