Gå til sidens hovedinnhold

FFK gir opp spissjakten

- Gang på gang taper vi på det økonomiske, sier sportssjefen.

– Det ser mørkt ut med tanke på å få på plass en spiss før vinduet stenger, erkjenner Fredrikstads sportssjef Joachim Jonsson.

Fredrikstad legger ikke skjul på at de har behov for en ny spiss før overgangsvinduet stenger. Azar Karadas var lenge nevnt som et alternativ i Plankebyen, men Fredrikstad måtte gi tapt for Sogndals økonomiske muskler. Og det sier i grunn mye om situasjonen i Fredrikstad.

- Gang på gang må vi dessverre se at vi taper på de økonomiske betingelsene, konstaterer Jonsson overfor klubbens hjemmeside.

- Det er ingen grunn til å legge skjul på at det er frustrerende at Sogndal, som vel heller ikke er noen pengebinge, kan komme med tilbud vi ikke er i nærheten av å kunne matche, innrømmer han.

Mange innom
Den siste tiden har blant annet spillere som Henri Camara vært innenfor dørene på Fredrikstad Stadion. Den tidligere Premier League-spilleren imponerte imidlertid ikke nok til å få kontrakt. Ifølge Fredrikstads hjemmeside har nå seks-sju aktuelle spillere forsvunnet til andre lag på grunn av økonomien.

Dermed er det tynt med spissalternativer for Amundsen og Jonsson. Det ble helt tydelig forrige serierunde da kantspillerne Alex Valencia og Ole Jørgen Halvorsen på tur vikarierte på topp i tospann med Alexander Ruud Tveter.

- Ser mørkt ut
- Vi har klart å styrke de andre delene av laget, men gode spisser er det mange som er på jakt etter. Vi må jobbe jevnt og trutt, men at det nå ser mørkt ut for å få på plass en spiss før vinduet stenger, det må nok alle bare ta innover seg, sier Jonsson.

Neste utfordring for det nedrykkstruede laget er lørdagens bortekamp mot formsterke Lillestrøm. Og skal vi tro lagets assistenttrener blir det neppe hentet inn noen ny spiss før den tid.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget