RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FFK slo latvisk topplag

Sist oppdatert:
Fredrikstad fortsetter å vinne kamper i vinter. søndag slo de Skonto Riga, en klubb som har hatt monopol på ligagull i Latvia.

FREDRIKSTAD FK - SKONTO RIGA 2-1:

To mål av Simen Brenne, sørget for seier i første kamp i en turnering på Benidorm.

Fredrikstad møter betraktelig bedre motstand i de to siste kampene av turneringen. Spartak Moskva og Shakhtar Donetsk venter på andre banehalvdel. To lag med bred erfaring fra Champions League.

- Vi startet kampen på en uryddig måte, og kampen var helt jevn den første timen. Men etter at de utliknet til 1-1 et kvarter inn i andre omgang hadde vi full kontroll, sier Harry Hansen i FFKs trenerteam til TV 2 Nettavisen.

Fredrikstad har hatt en imponerende sesongoppkjøring, med seirer mot Hamburg, Viborg, IFK Göteborg og Tsjekkia(!).

På samme tid i fjor hadde klubben ikke nok friskmeldte spillere i troppen til å stille skikkelige lag i treningskamper. Selv om fraværslisten består av førstevalg som Brian West, Øyvind Hoås, Raymond Kvisvik og Trond Erik Bertelsen, har klubben langt bedre forutsetninger til å forberede kommende eliteseriesesong.

Før oppgjøret mot Spartak Moskva på tirsdag får også klubben Raymond Kvisvik og Trond Erik Bertelsen tilgjengelig etter landslagsoppdrag.

- De ankommer Benidorm mandag kveld, og sitter trolig på benken fra start på grunn av døgnvillhet, spår Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere