RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIFA: - Vi er lei oss

BLE ALDRI SUNGET FOR: Verken Frankrike eller Honduras fikk høre nasjonalsangen før søndagens oppgjør.
BLE ALDRI SUNGET FOR: Verken Frankrike eller Honduras fikk høre nasjonalsangen før søndagens oppgjør. Foto: Damir Sagolj (Reuters)
Sist oppdatert:
Ventet forgjeves på nasjonalsanger.

VM-kampen mellom Frankrike og Honduras fikk en bisarr innledning da spillerne ventet forgjeves på nasjonalsangene.

Lagene stilte som vanlig opp for avspilling av nasjonalsangene, men musikken uteble. Dommeren ga beskjed om at spillerne skulle starte med de obligatoriske håndtrykkene og stille opp til kamp.

De måtte deretter stå flere minutter og vente på avspark fordi kampen ikke kan settes i gang før det oppsatte tidspunktet.

– FIFA og den lokale organisasjonskomiteen sier seg lei for at lydsystemet ikke fungerte som det skulle og at nasjonalsangene til Frankrike og Honduras derfor ikke kunne spilles. Vi undersøker grunnen til dette og arbeider med å utbedre feilen, heter det i en uttalelse fra det internasjonale fotballforbundet.

Da var hendelsen allerede flittig kommentert på sosiale medier.

– Nå blir den stakkars kapellmesteren utestengt i 90 dager av FIFA, tvitret den tyske tidligere landslagsspilleren Christoph Metzelder med henvisning til den omstridte utelukkelsen av Franz Beckenbauer. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere