Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 387472324


Varnish cache server

Gå til sidens hovedinnhold

Fifa refser dommer

På stillingen 1-1 i mandagens kamp mot Australia ble Japan snytt for straffe. - Dommeren gjorde feil, innrømmer Fifa.

BERLIN (TV 2 Nettavisen): Og det ble en skjebnesvanger feil. For etter at den egyptiske dommeren Essam Abd El Fatah overså Tim Cahills klare felling av Japans Yuichi Komano, scoret Australia to ganger på tampen og vant 3-1.

På onsdagens Fifa-pressekonferanse fikk kommunikasjonsdirektør Markus Siegler spørsmål om hvorfor det ikke er dømt straffespark så langt i mesterskapet.

- Jeg tror ikke det har vært noen straffesituasjoner, bortsett fra den ene i kampen mellom Japan og Australia. Det var en klar feilvurdering av dommeren. Jeg ville ikke hatt troverdighet dersom jeg ikke hadde innrømmet det, sier Siegler.

Tim Cahill, som klippet Komano ned bakfra, hadde allerede pådratt seg gult kort for en tackling på samme spiller. Og etter den grove dommertabben scoret samme Cahill to mål.

De australske spillerne sa etter mandagens kamp at den egyptiske dommeren hadde innrømmet overfor dem å ha gjort feil da han godtkjente Japans 1-0-scoring. Keeper Mark Schwarzer mistet balansen i en duell med Atsushi Yaganisawa i forkant av Shunsuke Nakamuras scoring.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden