RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIFA vurderer å endre byttereglene

EKSTRA BYTTE? Andre Schurrle kommer inn for Mesut Ozil i Tysklands kamp mot Portugal. Nå vurderer FIFA å gjøre det mulig for lag å bytte fire ganger i løpet av en kamp dersom kampen går til ekstraomganger.
EKSTRA BYTTE? Andre Schurrle kommer inn for Mesut Ozil i Tysklands kamp mot Portugal. Nå vurderer FIFA å gjøre det mulig for lag å bytte fire ganger i løpet av en kamp dersom kampen går til ekstraomganger. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
- Det er en idé som allerede er blitt diskutert blant landslagstrenerne.

FIFA leker med tanken om å la lag få gjøre et fjerde bytte når VM-kamper i framtiden ebber ut i ekstraomganger.

- Det er en idé som allerede er blitt diskutert blant landslagstrenerne. Vi er her for å underholde folk, så ett bytte i ekstraomgangene er en god idé, sier Gérard Houllier.

Den tidligere Liverpool- og PSG-treneren er medlem i FIFAs tekniske komité. Han mener tempoet i fotballen har økt betraktelig de siste årene. I tillegg har Houllier lagt merke til at innbyttere til nå har scoret 29 av 154 mål i Brasil-VM.

- Personlig tror jeg vi vil få færre spillere med krampe. Innbyttere sørger for å gi kamper mer liv, sier Houllier.

Det er ventet at Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) vil diskutere spørsmålet om å tillate fire innbyttere under et møte med de nasjonale forbundene til høsten. En endelig avgjørelse må tas av FIFA-styret. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere