RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Figo: - Jeg vil til Liverpool

Foto: Giampiero Sposito (Reuters)
Sist oppdatert:
Real Madrid-stjernen Luis Figo håper på en overgang til Liverpool i sommer.

Figo har fått klarsignal av Real Madrid til å finne seg en ny klubb. Nå frir han til Champions League-mesterne.

- Jeg har blitt koblet til Liverpool og Manchester United. Alle kunne tenke seg å spille for de klubbene. Jeg er ikke annerledes. Jeg har alltid sagt at jeg ville i Premier League en dag. Det har ikke endret seg, sier han.

Figos representanter har kontaktet Liverpool, men ifølge Liverpool Echo er Rafael Benitez usikker på om den tekniske kantspilleren er rett mann. 32-åringen vil ikke koste mye i overgangssum, men atskillig i lønnsutgifter. Benitez skal også være usikker på om Figo er sulten nok til å levere varene på Anfield i de siste årene av karrieren sin.

Avisa hevder også at Liverpool fortsatt er i samtaler med nederlandske Bolo Zenden, men at Villareal-keeper Jose Reina er den som skal være nærmest en overgang til Anfield. Den chilenske kantspilleren Mark Gonzalez (20) fra Albacete skal også være på vei. På grunn av skade vil han imidlertid komme på et ettårslån først.

Liverpool håper fortsatt også å få kloa i Southamptons Peter Crouch, men vil ikke betale mer enn 60 millioner kroner for ham. Det kan sette en stopper for handelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere