*Nettavisen* Sport.

Fikk «en Solskjær» i trynet

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Frode Johnsen scoret på overtid mot Ole Gunnar Solskjærs Molde.

26.06.11 20:53

ODD - MOLDE 1-0: Dommer Svein-Erik Edvartsen gjorde seg klar til å blåse av den målløse kampen på Skagerak Arena. Han ville bare la Paul Addo slå den siste corneren først.

Addo traff godt med innlegget.

Moldes keeper Espen Bugge Pettersen, som har vært inne i landslagstroppen de siste gangene, stormet ut for å klarere. Det var enklere sagt enn gjort - femmeteren hans var tettpakket med både med- og motspillere.

Bugge Pettersen rakk ikke helt fram.

Ballen seilte helt fram til Frode Johnsen, som hadde posisjonert seg klokt og beregnet hoppet godt. Johnsens pannebrask traff ballen, ballen passerte Bugge Pettersen og ballen traff nettmaskene.

I kampens 93. minutt.

Frode Johnsen strakk armene i været. Lagkameratene stormet til. Molde-spillerne bannet og kikket ned i kunstgresset.

Ole Gunnar Solskjær tenkte kanskje tilbake til finalen i Champions League i 1999, da han satte inn det avgjørende målet på overtid, for Manchester United, mot Bayern München. Søndagens mål i Skien var naturligvis ikke i nærheten av å være så viktig.

Men det smakte nok godt for Johnsen likevel. Og tilsvarende bittert for Solskjær.

Molde ville ha ligget på topp i Tippeligaen med ett poeng her, men ettersom Tromsø utlignet helt på tampen hjemme mot Stabæk, er det Per-Mathias Høgmos gutter som troner øverst.

- Jeg var veldig fornøyd med hvordan vi forsvarte oss. De hadde ikke spesielt mange sjanser mot oss. Men når de har spillere som Frode Johnsen, kan man aldri være sikker, for Frode er sikkert Norges beste hodespiller akkurat nå, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

Trenerkollega Dag-Eilev Fagermo mener at Molde uansett er Norges beste lag.

- Og når vi vinner da, så er det nydelig. Med tanke på tabellsituasjonen så er det å ta tre poeng på overtid fantastisk, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.