Fikk hjerteinfarkt - tilbake mot Brann

Foto: Ørjan Nilsson (Mediehuset Nettavisen)

Men med bare en ukes opptrening ble det innbytterpuls de luxe for FK Haugesunds Sten Ove Eike.

15.01.10 08:16

BRANN - HAUGESUND 0-2:

VESTLANDSHALLEN (Nettavisen): 27. september 2009 spilte Sten Ove Eike hele adeccoligakampen mot Stavanger på Haugesund stadion. Samme kveld begynte spissen å kjenne smerter i brystet og ble fraktet med luftambulanse til Stavanger. Han hadde fått hjerteinfarkt og ble operert samme natt.

Etter en rolig periode uten trening har Eike deltatt på fellestreningene til FKH den siste uken. Under fire måneder etter kollapsen var spissen tilbake i FKH-trøyen, da haugesunderne slo Brann 2-0 i Vestlandshallen torsdag.

- Det var kjekt å være på banen igjen, men det var tungt. Jeg har kun trent i én uke. Du kan si jeg hadde innbytterpuls, sier den sympatiske 28-åringen fra Skudeneshavn.

Bare moro
Han kom inn for målscorer John Pelu i det 78. minutt av kampen og holdt på å score like etter. Nå skal spissen jobbe hardt for å være i form til seriestarten i Bergen 14. mars.

- Ja, jeg satser på å bli kampklar til seriestart. Jeg skal være i form i slutten av februar, begynnelsen av mars, fortalte Eike som ikke følte seg hemmet av hjerteproblemene på noen måte etter innhoppet:

- Jeg tenkte faktisk ikke så mye på det der utpå, det var bare moro å være med igjen.

- Kan ikke ta av
Eike tror ikke at serieåpningen i Bergen noen reprise av 2-0-seieren torsdag kveld. Danske Jacob Sørensen og den tidligere RBK-spilleren John Pelu sørget for at de blå fra Haugesund vant.

- Nei, Brann hadde vel ikke så mye å komme med i dag. Vi kan ikke ta av etter dette.

FKH-trener Jostein Grindhaug var meget glad for å se sin elev tilbake på banen igjen.

- Det er kjempegøy at han er tilbake. Når han begynner å komme i form også blir det bra dette her.

Les også: - Hat å tape for Haugesund

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag