Fikk ikke hedre Keane

Foto: (foto: scanpix)

Ruud van Nistelrooy fikk ikke være med i Roy Keanes testimonial, noe som såret nederlenderen.

10.05.06 07:18

MANCHESTER UNITED - CELTIC 1-0: Konflikten mellom sir Alex Ferguson og Ruud van Nistelrooy ser ut til å være uløselig. Den nederlandske spissen fikk beskjed om å holde seg unna Old Trafford da Manchester United og Celtic hedret Roy Keane for hans mange år i Manchester United.

Sårt for Ruud
Cristiano Ronaldo scoret kampens eneste mål, men det var igjen van Nistelrooy som stjal overskriftene. Nederlenderen ble vraket til Manchester Uniteds siste seriekamp mot Charlton, og tirsdag fikk han beskjed om at han ikke fikk være med i kampen mot Celtic.

- Det er sårt for meg. Jeg ønsket å hylle Roy. Jeg fikk ikke lov, så det er smertefullt. Det er det som sårer mest, sier han til Sky Sports.

Alt tyder på at van Nistelrooy forlater klubben til sommeren, og trolig blir Spania hans nye hjemland.

For Keanes del var det et rørende comeback på Old Trafford, der hele 69.591 mennesker hadde møtt frem for å hylle den tidligere United-kapteinen. 34-åringen spilte for sin nåværende klubb Celtic i 1. omgang, før han løp ut på banen med sine gamle lagkamerater etter hvilen.

Innbringende aften
- Dette er noe jeg vil huske for resten av livet, sa han etter kampen.

Det er ventet at tirsdagens kamp vil gi Keane 2,5 millioner pund, en sum han for det meste vil gi til veldedighet.

Sir Alex Ferguson hyllet Keane som en av Uniteds beste spillere gjennom tidene. Og Keane svarte med å hylle klubben han tilbrakte mer enn 12 sesonger i.

- Du har klubber som er fornøyde med å komme på 2. eller 3. plass. Ikke United. Fansen fortjener ikke noe mindre enn å vinne, og det er det manageren og klubben handler om, sa Keane i kampprogrammet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag