*Nettavisen* Sport.

Fikk kjeft av Scholes på TV, da tok Arsenal-stjerna opp telefonen

FINALE: Arsene Wenger og Jack Wilshere er klare for FA-cupfinalen. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)

- Han hadde på en måte rett, sier Jack Wilshere.

Nylig gikk tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes hardt ut mot én av Englands mest lovende, unge midtbanespillere, Jack Wilshere. United-helten mente 22-åringens progresjon hadde stoppet opp de siste sesongene.

Scholes sa dette om Arsenal-mannen, ifølge The Telegraph:

- Jack Wilshere er en toppspiller, men han har ikke utviklet seg. Han har slitt en del med skader, men er i grunn ikke bedre enn da han var 17 år.

Uttalelsen falt ikke i god jord hos Wilshere, som mente kritikken kom litt ut av det blå. Han tok derfor kontakt med en annen United-helt, Gary Neville, på nettsamfunnet Twitter og ba om å få telefonnummeret til Scholes.

- Det hele var litt merkelig. Jeg så innslaget på TV og han gikk hardt ut mot Arsenal. Jeg tenkte: «Skal han ta meg på noe, også?», erindrer Wilshere.

- Hadde kritikken kommet fra en søppelspiller, så hadde jeg ikke brydd meg, men når det kommer fra Paul Scholes, den beste midtbanemannen i engelsk fotballhistorie, da betyr det faktisk noe, sier Arsenal-spilleren videre.

Wilshere konfronterte derfor Scholes angående kritikken.

- Vi hadde en fin prat. Han har jo rett til å ha en mening. Han forklarte litt bedre hva han hadde prøvd å si. Han hadde meninger om hva jeg burde jobbe med på treningsfeltet. På en måte hadde han rett. Da jeg først slo gjennom var det mye «bla bla bla» om hvor god jeg kunne bli, men så kom skadene. Jeg har hatt uflaks med skader, men det blir feil å skylde på det, sier han.

- Det kommer et tidspunkt da du ikke lenger er et talent og jeg tror det var poenget til Scholes. Det er på tide at potensialet vises ute på banen. Denne sesongen har jeg utviklet meg bra, scoret flere mål og levert flere målgivende pasninger. Du kan være god med ballen og se bra ut på banen, men til syvende og sist er det statistikken som teller. Det må jeg bygge videre på.

Lørdag skal Wilshere og hans Arsenal ut mot Hull i FA-cupfinalen på Wembley. Arsenal kan vinne sitt første trofé siden 2006, med seier i kampen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag