RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk mamma til å grine

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Jonathan Woodgates mareritt av en ligadebut for Real Madrid fikk moren hans til å begynne å grine.

25-åringen ligadebuterte nylig for Real Madrid, etter et 17 måneder langt skadefravær. Det endte med både selvmål og utvisning.

- Da jeg så ballen gå i nettet, tenkte jeg "Å herregud" . Det virket nesten utrolig at noe slikt skulle skje meg, men publikums støtte har vært fantastisk, forteller Woodgate til den spanske avisen AS.

- Moren min, som hadde reist hit for å se kampen, begynte å gråte da hun så selvmålet mitt, og hun gråt igjen da hun så publikums reaksjon på det som skjedde. Jeg fikk min egen mor til å grine, sier Woodgate.

Engelskmannen startet kampen mot Athletic Bilbao bra, og Real Madrid vant også til slutt 3-1, til tross for midtstopperens selvmål.

Woodgate fikk gult kort etter en halvtime for et sammenstøt med Carlos Gurpegi. Han fikk sitt andre gule kort for en takling på Joseba Etxeberria og måtte forlate banen midtveis i andre omgang.

- Det var virkelig oppskakende, men det positive er at låret mitt fungerte perfekt. Jeg motbeviste alle som har sagt at jeg aldri kom til å spille igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere