Fikk nettsiden stengt

Det meste går galt for Portsmouth.

28.01.10 21:01

- Website unavailable, var meldingen som møtte Pompey-tilhengerne når de forsøkte å lese siste nytt om klubben sin på oppløpssiden av det hektiske overgangsvinduet.

Ikke at tilhengerne har gledet seg så veldig til januar, ettersom klubben har vært under tvungen økonomisk administrasjon – men tidligere Arsenal-angriper Quincy Owusu-Abeyie ble i hvert fall hentet inn på lån fra Spartak Moskva.

Det ser ut som styreleder Peter Storrie kanskje jublet litt tidlig da overgangsnekten ble opphevet før helga. Klubbkassa er nemlig så bunnskrapt at selv hjemmesiden ble stengt torsdag formiddag.

- Nettsiden er nede fordi klubben ikke har klart å forholde seg til betalingsplanen til nettleverandøren, heter det i en uttalelse fra klubben.

Enda mer skremmende er det kanskje at Sky Sports melder at klubben sitter i sluttforhandlinger med Tottenham om et salg av Younes Kaboul.

Portsmouth er nemlig nødt til å selge unna stjernespillere, dersom de skal klare å holde klubbdriften oppe. Med slike forutsetninger, i tillegg til jumboplassen i Premier League – kan man virkelig lure på hvordan manager Avram Grant skal klare å redde klubben fra nedrykk denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.