RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk oppdraget med å stoppe Drillos menn

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Paulo Bento er Portugals nye landslagssjef.

Carlos Queiroz fikk fyken som landslagssjef for det portugisiske laget etter at hans menn tapte 1-0 mot Norge på Ullevaal. Bakgrunnen for at den tidligere Manchester United-assistenten måtte gå skal imidlertid ha vært en episode i forkant av sommerens VM da han ble fly forbanna på en gjeng dopingjegere som kom på et overraskende besøk til Portugal.

Nå er erstatteren klar, og det blir tidligere Sporting Lisboa-trener Paulo Bento. 41-åringen trente Sporting i fire sesonger, før han sa opp jobben som sjef for storklubben i fjor.

- Paulo Bento har signert en kontrakt med det portugisiske forbundet fram til 2012, heter det i en pressemelding tirsdag.

Dermed er det Bento som står overfor jobben med å lede Portugal til EM-sluttspillet i 2012. Så langt står laget med kun ett poeng etter to kamper, etter tap mot Norge og 4-4 mot Kypros.

Norge leder gruppen med full pott etter to kamper. Norge har så langt slått Island på bortebane, i tillegg til portugiserne.

Norge og Portugal møtes til ny dyst lørdag den 4. juni 2011.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere