RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk sparken etter Norge-fiaskoen

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Carlos Queiroz er ferdig som landslagstrener i Portugal.

Han satt riktignok på tribunen, og kunne gjøre svært lite med at hans menn gikk på nok en smell i EM-kvalifiseringen da Portugal tapte 1-0 for Egil Drillo Olsens Norge tirsdag kveld.

Men ansvaret sitter han likevel igjen med. Og torsdag fikk Carlos Queiroz fyken som landslagstrener for Portugal.

Det er imidlertid ikke bare den svake starten på kvalifiseringen som er bakgrunnen for oppsigelsen. Queiroz ble nylig utestengt fra all fotball i seks måneder på grunn av en episode før VM.

Treneren skal ha kommet i klammeri med dem som skulle utføre dopingtester av spillerne, og harde ord skal ha blitt utvekslet da dopingjegerne kom på et overraskende besøk til Portugal.

Queiroz har tidligere uttalt at han ga uttrykk for sin irritasjon over at spillernes restitusjonstid ble avbrutt på den måten.

Han ble i august ilagt én måneds suspensjon av det portugisiske fotballforbundet, men ble senere dømt til en seks måneders karantene av det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Portugal gjorde heller ikke noen stor suksess under sommerens Fotball-VM, og røk ut i åttendedelsfinalen mot nabo Spania.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere