Fikk sparken

Foto: AFP/Scanpix

Alan Pardew er ferdig i Southampton.

30.08.10 14:09

Til tross for at han ledet Southampton til en sterk 4-0-seier over Bristol Rovers lørdag, er Alan Pardew ferdig som manager i klubben. Svake resultater i serieåpningen skal være grunnen.

Før seieren over Rovers hadde det tidligere Premier League-laget spilt to kamper uten å vinne. Det er Southampton selv som bekrefter at Pardew nå er ferdig som manager.

- Etter en vurdering av situasjonen rundt laget, har klubben kommet fram til at det må en forandring til på trenersiden for at vi skal oppnå det vi ønsker, heter det i en pressemelding.

- Som en følge av dette har manager Alan Pardew, førstelagstrener Wally Downes og keepertrener Stuart Murdoch alle mistet jobbe med øyeblikkelig virkning, opplyser klubben.

49-åringen ledet Southampton til seier i cupen Johnstone's Paint Trophy i mai med en 4-1-seier over Carlisle på Wembley, men klarte ikke å føre laget tilbake til The Championship.

Southampton endte på 7.-plass i league One forrige sesong.

Southampton blir dermed den tredje klubben som bytter manager på balløya så langt denne sesongen. Fra før har Steve Coppell og Kevin Blackwell forlatt sine jobber i henholdsvis Bristol City og Sheffield United. Så langt har ikke Southampton noen ny mann klar..

Sjekk siste fotballnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag