RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikset kamp etter drapstrusler

En tidligere trener i den belgiske toppserien innrømmer at han lot laget sitt tape stort for FC Brugge, fordi hans familie ble truet på livet.

En stor kampfiksingskandale er for tiden under opprulling i Belgia. Tirsdag fortalte Gilbert Bodart, tidligere trener i den belgiske klubben La Louviere, sin historie til det flamske magasinet Humo.

- I pausen av kampen mot FC Brugge i november ble jeg truet til å tape stort, for å unngå at min kone eller mine barn skulle få en kule i hodet, sier Bodart, som benekter at han har vært med på å fikse resultatet i andre kamper.

De som sto bak trusselen skal være en del av den kinesiske mafiaen. De ble ifølge Bodart svært nærgående etter at han flere ganger nektet å følge deres ordrer.

- Jeg er død. Profesjonelt, selvfølgelig, men også fysisk. Hver dag kan bli min siste, sier ekstreneren, som vitner i den store kampfiksingsaken i Belgia.

Den nevnte kampen mot FC Brugge hadde for øvrig en kamputvikling som var helt i tråd med påstandene. Stillingen var 0-0 ved sidebytte. Etter 90 minutter sto det 4-0 til Brugge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere