RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn én United-feil

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Her trengs det øye for detaljer.

I helgen feiret Manchester United-sjef Sir Alex Ferguson 25-årsjubileum som manager for Old Trafford-klubben.

Den tyggeglade skotten fikk blant annet en tribuneseksjon oppkalt etter seg som en del av hyllesten.

Opp ned-bokstav
De som hadde montert bokstavene på tribuneseksjonen hadde imidlertid ikke holdt tunga helt rett i munnen.

I «Ferguson» hadde nemlig S-en havnet opp ned. Det var en engelsk skiltmaker som fikk øye på den nesten usynlige detaljen.

- Halen på s-en er mindre nederst, den burde være øverst. Bostaven er opp ned, sier skiltmaker Stewart Neil ifølge Metro.

En talsperson for Manchester United bekrefter at klubben nå har blitt gjort oppmerksom på feilen og at den skal rettes så fort som mulig.

Sir Alex Ferguson er kjent som en mann med begrenset tålmodighet, så de ansvarlige burde kanskje få opp farten med å rette feilen.

- Spesiell prestasjon
Skotten tok over klubben fra Ron Atkinson i 1986 og har i løpet av 25 år gjort United til en av verdens største fotballklubber.

- Det å være i en så stor klubb i så lang tid er en helt spesiell prestasjon. Det er et bevis på hans talent og suksess som manager, sier United-direktør David Gill til klubbens nettside.

Manageren ga klart uttrykk for hvor stolt han var over å få en tribuneseksjon oppkalt etter seg, i forkant av møtet med Sunderland på Old Trafford.

Han gjorde det klart hvor stolt han var over å jobbe for «en av verdens beste klubber» og at han var takknemlig for å ha fått jobbet med «noen av verdens beste spillere».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere