*Nettavisen* Sport.

Finne bryr seg ikke om utenlandsflopper

Foto: Vegard Grøtt (NTB/Scanpix)

- Jeg må ikke bli påvirket av hva andre har gjort.

14.07.13 10:23

Brann-spiller Bård Finne (18) holder fast på at han snart vil spille i utlandet. Han bryr seg ikke stort om at flere norske spillere ikke når opp ute i Europa.

Mats Møller Dæhli signerte en to og et halvtårskontrakt med Molde i starten av juli. Torsdag vendte også Vegard Forren tilbake til Molde etter et ulykkelig opphold i utlandet.

Brann-spiss Bård Finne har uttalt at han ønsker seg til utlandet, men bryr seg ingenting om at andre spillere ikke får det til etter utreise.

- Det jeg tenker på er trivsel og spilletid. Det er det viktige for meg. Jeg må ikke bli påvirket av hva andre har gjort. Jeg må klare å stole på mine egne vurderinger, sa 18-åringen til C More lørdag.

Bergenseren har så langt denne sesongen scoret fem mål for Brann, men etter å ha gått målløs av banen mot Start lørdag, venter han ennå på sin første scoring på bortebane.

Andre spillere som i tidligere år har kommet kjapt hjem til Norge etter utenlandsopphold, er Tarik Elyounoussi, Petter Vaagan Moen og Frode Kippe. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.