RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finne fra start - Dæhli god igjen

INVOLVERTE: Bård Finne startet sin første Bundesliga-kamp for Köln, mens en god Mats Møller Dæhli ikke var nok til å forhindre Freiburg-tap mot Borussia Dortmund.
INVOLVERTE: Bård Finne startet sin første Bundesliga-kamp for Köln, mens en god Mats Møller Dæhli ikke var nok til å forhindre Freiburg-tap mot Borussia Dortmund. (All Over Press)
Sist oppdatert:
De to norske ungguttene var involvert i lørdagens Bundesliga-runde.

FREIBURG - DORTMUND 0-3:
KÖLN - PADERBORN 0-0:

Et Freiburg med Mats Møller Dæhli fra start møtte kriserammede Borussia Dortmund på hjemmebane lørdag.

Dæhli, som fikk skryt etter Bundesliga-debuten i midtuka, var nok en gang toneangivende for hjemmelaget mot tungtgående Dortmund, men kunne ikke hindre at det til slutt ble tap mot Jürgen Klopps menn.

Marco Reus sendte det som var tabelljumboen før serierunden i ledelsen før ti minutter var spilt, mens Pierre-Emerick Aubameyang sørget for både 2- og 3-0 etter pause. Med en kjærkommen trepoenger klatrer Dortmund forbi nettopp Freiburg på tabellen.

Mats Møller Dæhli var et av få lyspunkt for vertene og nordmannen sto bak mye av lagets offensive spill.

Men til tross for flere gode stikkere og tekniske detaljer klarte ikke verken Dæhli eller lagkameratene å få ballen i mål.

Finnes første fra start
Også Bård Finne, Tarik Elyounoussi og Per Ciljan Skjelbred spilte fra start for henholdsvis Köln, Hoffenheim og Hertha Berlin.

For Finne var kampen mot Paderborn ungguttens første Bundesliga-kamp fra start siden han gikk til den tyske klubben for et drøyt år siden.

Den tidligere Brann-spilleren gjorde en god jobb i den snaue timen han var på banen og var delaktig i mye av det Köln foretok seg framover.

Gode tendenser til tross ble det ingen mål for nordmannen som altså ble erstattet etter 57 minutter.

Tarik Elyounoussis Hoffenheim tapte til slutt 3-0 mot Wolfsburg, mens Per Ciljan Skjelbred og Hertha hentet med seg tre viktige poeng borte mot tabellnabo Mainz.

Også Bayern München var tilbake på vinnersporet etter to gevinstløse kamper etter vinterpausen.

Borte mot Stuttgart gikk det etter planen med en oppskriftsmessig 2-0-seier takket være Arjen Robben og et utsøkt frispark-mål fra David Alaba.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere