RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Vincenzo Montella må se seg etter en ny trenerjobb. Mandag fikk han sparken av Fiorentina.
Vincenzo Montella må se seg etter en ny trenerjobb. Mandag fikk han sparken av Fiorentina. Foto: Giampiero Sposito (Reuters)

Fiorentina sparket treneren

Ledelsen i Fiorentina mener Vincenzo Montella har vist mangel på respekt og har gitt treneren fyken.

Det har lenge verset rykter om at Montella skulle forlate Fiorentina til fordel for andre serie A-klubber, men nå har Firenze-klubben kommet 54-åringen i forkjøpet. Mandag fikk han sparken.

- Fiorentina ser de siste handlingene foretatt av Montella som et forsøk på å komme seg ut av kontrakten han skrev med oss mindre enn to år siden fordi den inneholder en klausul han mener ikke lenger er av interesse, skriver klubben i en uttalelse.

Montella, som ledet Fiorentina til 4.-plass i ligaen, ble nylig tilbudt ny kontrakt, men har drøyd med å signere. Treneren får nå langt ifra noen hederlig omtale av klubben i pressemeldingen som ble sendt ut mandag ettermiddag.

- Denne situasjonen fører naturligvis til organisatoriske problemer vi må løse som en hastesak. Vi hadde forventet å se treneren oppføre seg på en klarere, mer respektfull og mindre tvetydig måte mot klubben og fansen, som har gitt ham så mye, skriver Fiorentina videre.

Parma-trener Roberto Donadoni og FC Basel-sjef Paulo Sousa har begge blitt koblet til jobben i Firenze. Montella er på sin side linket til Napoli og AC Milan. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere