*Nettavisen* Sport.

Fire baklengs for Myhre

Foto: (FOTO: GEOFF CADDICK / AFP)

På et drøyt kvarter måtte Thomas Myhre tre ganger se ballen gå i nettet bak seg.

22.04.06 20:34

BOLTON - CHARLTON 4-1: Thomas Myhre var lenge nærmest umulig å overliste i Charlton-buret, men i det siste har laget begynt å lekke litt. Mot Middlesbrough i FA-cupens kvartfinale nylig tapte Myhre og Charlton 4-2.

Bolton var lenge med i kampen om en plass i neste års Champions League, men sviktende form har gjort Sam Allardyces menn sjanseløse. Før møtet med Charlton sto Bolton med seks strake kamper uten seier i Premier League.

Men denne ettermiddagen skulle det løsne for hjemmelaget på Reebok Stadium. Før kvarteret var spilt headet Ricardo Vaz Te inn 1-0, og noen minutter senere doblet Kevin Davies ledelsen. Davies var på rett sted da Jared Borgetti skjøt i tverrliggeren, og fikk en enkel jobb med å ekspedere returen i mål.

Borgetti og Davies - igjen
Mexicanske Borgetti fikk en sjelden sjanse fra start i Bolton-drakten, og takket for tilliten ti minutter senere. Denne gangen var rollene byttet om, Davies sto for forarbeidet og Borgetti for å få ballen over mållinjen.

Dermed hadde Thomas Myhre og Charlton sluppet inn tre mål på 17 minutter!

Andre omgang ble en transportetappe for Bolton, men kvarteret før slutt reduserte Darren Bent på et straffespark. Dette var Bents 18. mål i årets sesong, et imponerende antall.

Men nærmere kom aldri gjestene, og like før slutt scoret Davies sitt andre for kvelden. Bolton har nå heng på Blackburn på sjetteplass på tabellen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.