RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød (Nettavisen)

Fire kilo ekstra muskler

Sist oppdatert:
Tarik Elyounoussi er blitt en ny mann.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Debutsesongen i Heerenveen ble ingen stor opplevelse for Tarik Elyounoussi. Etter en god start forsvant U21-landslagsspilleren etter hvert over til en mer anonym benke- og tribunetilværelse under Trond Sollieds ledelse.

For to-tre måneder siden la han derfor om treningen. Matchvekten på 60 kilo var for lite. Det var i alle fall ikke så altfor mye å stå i mot med mot tøffe backer.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Er du blitt større, Tarik?
Da Nettavisen snakket med 21-åringen på brygga i Fredrikstad før denne ukas U21-landslagssamling, var det en ytterst veltrent mann vi snakket med. Musklene var tydelige og definerte. Det bulet, rett og slett.

- Hehe, sier han til Nettavisen.

- Det var faktisk det første Anders Grönhagen også sa til meg: «Har du blitt større, Tarik?». Men det er hyggelig at det blir lagt merke til.

- Matchvekten er gått fra 60 til 64 kilo etter at jeg har trent ekstra styrke i to-tre måneder, og det er ikke mye fett på denne kroppen. Det testes vi nemlig på hele tiden, legger han til.

EM-kvalik
Trosvik-gutten er imidlertid ikke ferdig med den ekstra treningen. Når han møter til sesongoppkjøringen i Nederland 29. juni, vet han nøyaktig hva han skal ta tak i.

- Da handler det om å bli sterkere i beina. Da blir det ekstra trening på dem, sier han offensivt.

Onsdag kveld spiller Elyounoussi og det norske U21-landslaget en viktig EM-kvalifiseringskamp hjemme mot Slovakia i Stavanger. Det er lagets første kamp i EM-kvalifiseringen.

De andre lagene i gruppa er Kypros, Serbia og Kroatia, og kvalifiseringen avsluttes neste høst.

Se spilleplanen her (ekstern lenke)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere