RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjerde fotball-mamma kidnappet

Sist oppdatert:
De siste månedene har mødrene til Robinho, Grafites og Luis Fabiano blitt kidnappet. Nå er enda en fotball-mor blitt kidnappet.

Sporting Lisboa-stjernen Rogerios 57 år gamle mor ble mandag kidnappet fra sitt hjem i Brasil. Tre bevæpnede menn tok seg inn i leiligheten hennes i Campinas, bandt fast Rogerios søster, og forsvant med moren. Det er åpenbart den siste trenden blant kriminelle i Brasil - å kidnappe fotballmødre.

I desember i fjor ble Santos-angriperen Robinhos mor kidnappet. Hun ble løslatt fem uker senere, men det er ikke kjent om familien betalte løsepenger. I februar skjedde det samme med Sao Paulo-stjernen Grafites’ mor. Allerede dagen etter ble hun funnet – uskadd.

Politiet leter fremdeles etter moren til Luis Fabiano. Porto-stjernens familie var den siste som var rammet av kidnappingsbølgen, inntil i går, skriver Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere