RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Forbundsstyret i NFF har vedtatt at fra og med 2014 blir en større andel av cupfinalebillettene gitt til finalelagene. Her feirer Molde etter cupfinaleseieren mot Rosenborg i 2013.
Forbundsstyret i NFF har vedtatt at fra og med 2014 blir en større andel av cupfinalebillettene gitt til finalelagene. Her feirer Molde etter cupfinaleseieren mot Rosenborg i 2013. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Flere cupfinalebilletter til finalelagene

Se hvor mange billetter cupfinalelagene får i 2014.

Flisbyen foreslo under fotballtinget at minimum 70 prosent av stadionkapasiteten i mennenes cupfinale skulle fordeles til de to finalelagenes klubber.

Det advarte Norges Fotballforbund mot. En årsak var at det kunne få alvorlige økonomiske konsekvenser for NFF på grunn av gjeldende avtaler, opplyste visepresident Bjarne Berntsen.

Brann foreslo en endring i forslaget fra Flisbyen, for å finne en mer balansert løsning ved lovforslaget «større andel av cupfinalebillettene skal gå til finalelagene».

Med 106 stemmer for, 69 mot, ble forslaget vedtatt.

NFF opplyste samtidig om at Ullevaal stadion får en utvidet kapasitet med 2800 plasser etter utvidelsen. Av de skal 2000 billetter gå til finalelagene. Det betyr at klubbenes antall økes fra 13.000 i 2013 til 15.000 i 2014. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere