*Nettavisen* Sport.

Flere ønsker seg bort fra Strømsgodset

SJEFEN: Strømsgodsets trener David Nielsen etter fotballkampen mellom Strømsgodset og rumenske Steaua Bucuresti på Marienlyst stadion (0-1). Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

- Det er 17 spillere som ikke får spille og synes at treneren er en idiot, sier David Nielsen.

Strømsgodset har for mange gode spillere i stallen, og en del av disse vil gjerne vekk for å få spilletid, skriver Drammens Tidende.

Siden overgangsvinduet åpnet 15. juli har klubben hentet inn til fem nye spillere, og en sjette er på vei. Stallen teller hele 31 mann, og trener David Nielsen vil gjøre noe med det.

- Vi har 31 spillere totalt i stallen. Det er elleve som spiller, mens det er tre som kan komme inn. Da er det 17 spillere som ikke får spille og synes treneren er en idiot. Det er for mange. Du skal helst bare ha seks-sju som synes treneren er en idiot, sier Nielsen til Drammens Tidende.

33-åringen Simen Brenne er en av flere spillere som trolig er på vei bort.

- Jeg har null tillit i denne klubben. Jeg kommer ikke til å få spille noe uansett. Det virker som om døren er lukket, og jeg ser meg om etter en ny klubb, sier Brenne.

Spissen Thomas Lehne Olsen vil også bort for å få spilletid, men 23-åringen fra Moelv ser helst at han lånes ut til en annen klubb. Han ser for seg at han avslutter sesongen i gamleklubben HamKam.

Tokmac Nguen er en annen spiller som sliter med lite spilletid. Han ønsker å spille for Bærum i 1. divisjon sammen med kameraten Amahl Pellegrino. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag