Flo: - Jeg beklager på det sterkeste

BEKLAGER: Jostein Flo beklager at Adam Larsen Kwarasey ikke ble hedret av klubben i sin siste hjemmekamp på Marienlyst.

BEKLAGER: Jostein Flo beklager at Adam Larsen Kwarasey ikke ble hedret av klubben i sin siste hjemmekamp på Marienlyst. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Spillerne reagerte kraftig etter siste hjemmekamp.

04.11.14 14:32

Bakgrunnen for beklagelsen er de sterke reaksjonene som har avstedkommet i etterkant av søndagens kamp mot Molde.

Kaptein Adam Larsen Kwarasey spilte sin aller siste kamp på Marienlyst, men han fikk ingen hyllest, ingen blomster, ingen taler eller noen form for offisiell oppmerksomhet fra klubben.

SISTE KAMP: Adam Larsen Kwarasey har spilt sin siste hjemmekamp i Godset-drakta for denne gang. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Dårlig stemning i garderoben

I garderoben etter kampen sa flere spillere klart fra hva de mente om den saken, og det ble temmelig dårlig stemning – til tross for at 4. plassen var sikret. Jarl André Storbæk og Simen Brenne er også ferdig i Godset, men heller ikke de fikk markering. Ingen av de var i kamptroppen.

Horn: - Rett og slett pinlig

Jørgen Horn var en av spillerne som sa fra til ledelsen i garderoben. Visekapteinen gikk også hardt ut i Drammens Tidende. Han omtalte det hele som pinlig.

- Vi er veldig ydmyke

Nå erkjenner SIF-ledelsen at de har gjort en feil. Tirsdag formiddag snakket sportssjef Jostein Flo med spillerutvalget, før han innkalte til møte med alle spillerne.

- Jeg har bedt en samlet spillergruppe om unnskyldning. Jeg beklager på det sterkeste, og den beklagelsen har spillerne godtatt. Vi er veldig ydmyke i forhold til at spillerne har et helt spesielt forhold til Marienlyst, og at de ønsker å bli hyllet her. Marienlyst er vårt mekka, sier Flo til DT.

- Veldig spesiell case

Det er kun han som har ført forhandlingene med Adam Larsen Kwarasey. Flo mener han har mistolket situasjonen.

- Jeg tar på min kappe at det ikke var avklart med Adam. Det var en uheldig misforståelse. Adam er veldig spesiell case. Han har vært her i åtte år, og fortjener all mulig hyllest. Det er muligens min feil at jeg håpet for lenge at han ble værende. Beklager det, gjentar Flo.

Takkeseanse

Han sier at klubben har gått gjennom det som har skjedd, og nå blitt enige om hvordan de skal gjøre det i fremtiden.

Nesten torsdag vil klubben for øvrig samle spillerne til en takkeseanse/avslutning.

Les flere saker i Drammens Tidende


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.