*Nettavisen* Sport.

Flo gjør comeback

Foto: (Foto: Scanpix)

Gjenforenes med tidligere Chelsea-kamerater.

21.11.08 16:29

Tidligere i uken svirret ryktene om at Tore André Flo kunne være på vei tilbake til fotballen, og nå er det bekreftet. League One-klubben MK Dons skriver nemlig fredag på sin hjemmeside at stryningen har signert for dem.

Det skal i første omgang dreie seg om en kontrakt som løper ut den inneværende sesongen.

Gamle kjente
35-åringen gjenforenes dermed med to tidligere Chelsea-kamerater. Manager Roberto Di Matteo og hans assistent Eddie Newton. Di Matteo tok over managerjobben etter Paul Ince i sommer.

- Vi ser fram imot å få på plass en spiss, som kan tilføre laget nye kvaliteter på topp. Tore har stor erfaring, og forhåpentligvis blir han en stor suksess, sier Di Matteo.

Flo la opp som fotballspiller i mars i år, etter å ha tilbrakt en periode i Leeds, men har i etterkant uttalt at han savnet fotballen, og nå er han altså tilbake på banen.

- Jeg håper han kan bidra med sin rutine og sitt blikk for spillet, men mest av alt, håper jeg han kan bidra med mål. Han er tross alt spiss, sier manageren.

Med i toppen
MK Dons ligger for tiden på en 4. plass i League One, men har bare to fattige poeng opp til lederlaget Scunthorpe United.

Tore André Flo har en lang karriere bak seg som fotballspiller, og har vært innom klubber som Sogndal, Tromsø, Brann, Chelsea, Glasgow Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga og Leeds.

Etter 34 mål på 112 kamper for Chelsea, ble han solgt til skotske Glasgow Rangers for 161 millioner kroner i 2000. Dette er fortsatt skotsk overgangsrekord.

35-åringen har også 75 landskamper for Norge og har scoret 23 mål med flagget på brystet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag