*Nettavisen* Sport.

Flo mistet treneren sin

Siena-trener Giuseppe Papadopulo er ferdig i klubben, men Tore Andre Flos agent, Gunnar Martin Kjenner, tror ikke at det vil ha noe å si for stryningens fremtid i klubben.

- I all beskjedenhet så må jeg få si at Flo er stjernen i klubben, og jeg kan ikke skjønne at dette vil ha noe å si for hans posisjon i klubben. Jeg har heller ikke hørt noe som skulle tyde på dette, sier Kjenner til TV 2 Nettavisen.

Siena offentliggjorde Papadopulos avgang på sin nettisde fredag.

- Klubben og treneren har i fellesskap bestemt seg for å avbryte samarbeidet, stod det.

Avgangen virker noe merkelig ettersom Siena har hatt stor sportslig suksess de siste par årene. Først rykket klubben opp til serie A. Så, stikk i strid med alle spådommer, holdt klubben plassen. Flo var en viktig årsak til suksessen, og endte til slutt med åtte mål denne sesongen.

Han har blitt koblet til andre italienske stjernelag, men regner selv med å bli i Siena ett år til - ut kontraktsperioden sin.

Flo var innbytter i torsdagens treningslandskamp mot Wals, og var nær ved å bli matchvinner da han kom inn i 2. omgang. Flo er på ferie i Spania, og var lørdag ikke tilgjengelig for kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag