RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo overrasket over trenerskifte

Sist oppdatert:
Tore André Flo er svært overrasket over at Siena har avsluttet samarbeidet med trener Gigi Simoni.

Nordmannen selv visste ikke om at han resten av sesongen skal spille under den tidligere Reggiana-treneren Luigi De Canio.

Trener Gigi Simoni fikk sparken tirsdag kveld på grunn av Sienas svake Serie A-sesong. Klubben ligger på nest siste plass på tabellen.

- Tore André visste selv ikke at Simoni måtte gå da jeg fortalte ham det i dag tidlig. Så foreløpig er han bare overrasket. Men mitt første inntrykk er at dette er positivt for ham, sier Tore Andre Flos agent, Gunnar Martin Kjenner, til TV 2 Nettavisen - vel vitende om at den norske spissen fikk lite spilletid under Gigi Simoni.

Bilulykke brukt mot Flo
- Tore André var involvert i en bilulykke like før sesongen, og han fikk inntrykket av at denne ulykken ble brukt mot ham av Gigi Simoni. Det er i hvert fall den forklaringen han fikk, uten at Flo var enig i det. Han pådro seg jo ingen skader, fortsetter Kjenner.

Agenten håper at Tore André Flo nå kan få mer spilletid under den nye treneren, Luigi De Canio.

- Han starter på mange måter med helt blanke ark, og får sjansen til å vise seg frem på nytt. Det samme gjelder for de andre spillerne i Siena, sier Kjenner.

Usikker fremtid
Kjenner vet fremdeles ikke om Tore André Flo kommer til å skifte klubb når kontrakten hans med Serie A-klubben går ut til sommeren.

- Det blir litt for tidlig å si akkurat nå, så det blir jo gjetting. Men han har jo tidligere ytret ønske om å flytte nærmere familien, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere