*Nettavisen* Sport.

Flo tilbake i Sogndal

Foto: Scanpix / Pa Photos / Tony Marshall

Tore André Flo (37) dukket opp på årets første Sogndal-trening.

05.01.11 11:36

Det være duket for nytt samarbeid mellom Harald Aabrekk og Tore André Flo, melder Firda.

Kombinasjonen Aabrekk og Flo har ved flere anledninger vært god musikk i norsk toppfotball. Dagens Sogndaltrener hentet den unge stryningen til Tromsø i 1995, og Aabrekk tok også en av landets mest profilerte spillere til Brann da han var i trenerkabalen i Bergensklubben. Dessuten var Aabrekk trener for Vålerenga da Flo kom tilbake til Norge i 2005.

Suksess
Tirsdag kveld dukket 37-åringen opp på den første treninga til den nyopprykkede Tippeligaklubben i Sognahallen.

- Tore André Flo har trent med oss også tidligere, og akkurat nå vet jeg ikke om tanken er noe mer, sier daglig leder Egil Mundal i Sogndal Fotball til Firda.

- Får se
Mundal vedgår likevel at han har hørt rykter om at Flo kan være på vei tilbake, men avviser at det så langt har vært konkrete samtaler om en eventuell overgang. Men samtidig legger han ikke skjul på at det er en forlokkende tanke. Ikke minst med tanke på all PR-en dette vil kunne gi klubben.

- Nei, jeg kan ikke spekulere i dette nå. Men ut frå det Tore André har vist tidlegere, er det vel ingen tvil om at han fortsatt er kapabel til å dra noen finter. Han har avtale om å være med på noen treningar de første dagene. Og så får vi se ut frå det, sier Egil Mundal.

Les flere saker fra Firda


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag