RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flo vurderer å bli i Siena

Sist oppdatert:
Søndag satte Tore André Flo inn seiersmålet da Siena sikret tre verdifulle poeng mot Fiorentina. Nå åpner stryningen for å fortsette i klubben.

Det er ikke mange dagene siden Flos rådgiver Gunnar Martin Kjenner uttalte at nordmannen garantert forlater Italia når kontrakten hans med Siena går ut til sommeren. Etter gårsdagens opptur i derbyet mot Fiorentina avslører Flo at klubben gjerne vil ha ham med videre.

- Ja, de har faktisk begynt å spørre om det ikke er mulig å forlenge kontrakten min, sier den tidligere Chelsea-proffen til VG.

Og til tross for at en retur til England og en ny periode i Premier League står øverst på 31-åringens ønskeliste, innrømmer Flo at det ikke er helt uaktuelt med flere sesonger i Italia.

- I fotball skal man aldri si aldri, og jeg har hatt to flotte år her i Italia. Klart det er gøy at klubbledelsen hra begynt å mase på at jeg skal fortsette, sier han.

For at Flo i det hele tatt skal vurdere å takke ja til et eventuelt nytt tilbud, er det en forutsetning at Siena overlever i Serie A. Klubben er nummer 18 av de 20 lagene i ligaen, og etter gårsdagens seier er avstanden opp til trygg plass nå bare ett poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere