Flod bekrefter fransk Carew-interesse

Agent Per A. Flod bekrefter nå at Besiktas og Lyon er i dialog om en mulig overgang for John Carew.

22.06.05 19:10

Lyon bekreftet tidligere i dag at de er interessert i John Carew, men kan ikke bekrefte at nordmannen skal på legesjekk fredag.

Bekreftelsen kom som en kommentar til påstander i den anerkjente franske avisen L'Equipe som onsdag meldte at alt som gjensto før Carew var klar for Lyon, var den obligatoriske legesjekken, og at den skulle skje fredag. Lyon selv bekrefter ingen av delene, men innrømmer at de har kontaktet nordmannen.

- Jeg kan bekrefte at det har vært kontakt mellom Lyon og Besiktas med tanke på John Carew, men vi har også vært i kontakt med andre internasjonale spillere, sier Lyons pressetalsmann til TV 2 Nettavisen.

Bekrefter forhandlinger
I kveld bekrefter imidlertid John Carews agent Per A. Flod overfor TV 2 Sporten at det foregår forhandlinger mellom Besiktas og Lyon - og at John Carew etter all sannsynlighet blir Lyon-spiller hvis klubbene kommer til enighet om en overgangssum for den norske landslagsspissen.

TV 2 Sporten har også vært i kontakt med en offisiell representant for carews tyrkiske klubb Besiktas som opplyser at klubben har fått henvendelser på Carew fra franske Paris St. Germain, engelske Blackburn, greske Olympiakos og altså franske Lyon.

Baros glapp
Lyon hadde i utgangspunktet Milan Baros som sitt førstevalg på spissplass, men fikk nei fra Liverpool. Lyon-trener Gerard Houllier ønsker seg en storvokst spiss som kan skape rom for Lyons mange hurtigtog. Ifølge L'Equipe ble Carew observert i Lyon i forrige uke, og han skulle visstnok være ventet tilbake for en legesjekk fredag.

Det kan ikke pressetalsmannen bekrefte.

- Jeg kan ikke bekrefte noe som helst, sier han.

Mye tyder på at John Carew forlater Besiktas i sommer, og en rekke klubber har vært nevnt som aktuelle nye arbeidsgivere for den norske landslagsspissen. Blackburn, Rangers og Paris Saint-Germain har tidligere vært nevnt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.