RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flos klubb nektet lisens

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Det er krise i Toré Andre Flos italienske klubb. Siena ble tirsdag nektet startlisens foran den nye serie A-sesongen og kan bli degradert.

Det er den såkalte Covisoc-kommisjonen som har satt foten ned for Toscana-klubben, skriver Gazzetta dello Sport. Covisoc deler ut startlisenser, men kan nekte å gi klubber adgang til spill, dersom de ikke oppfyller de strenge økonomiske kravene som blir stilt.

Anker avgjørelsen
Klubbene må gi økonomiske garantier og være betalingsdyktige for å bli registrert foran hver sesong.

Siena er sammen med Reggina nektet lisens, men begge klubbene vil anke avgjørelsen. En anke må være levert Covisoc innen 22. juli.

I verste fall kan klubbene bli degradert.

–Vi vet at Siena sliter med problemer, men er innstilt på at dette løser seg, sier Toré André Flos agent Gunnar Martin Kjenner til NTB.

Skal løse seg
Flo og de øvrige Siena-spillerne får også forsikringer fra klubbens president.

– Dette skal vi løse raskt. Våre tilhengere kan forholde seg rolig, vi blir å se i serie A også neste sesong, forsikrer Paolo De Luca.

Siena har allerede startet med å bygge opp spillerstallen for neste sesong. Det samme gjelder Reggina, som allerede har hentet inn 19 nye spillere.

I serie B er de gamle storklubbene Napoli, Torino og Verona nektet lisens. Napoli har imidlertid fått ny eier og klarer trolig å redde sin divisjonsstatus.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere