RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Yttri, Tor (Scanpix)

Flott odds på Viking

Sist oppdatert:
Vi tror på borteseier i årets første Rogaland-derby. Her er dagens oddstips.

Langoddsen kan by på en av de bedre mandagsmenyene på lenge, med Premier League, Tippeliga, mye spennende ishockey og en god del annet. Granada og Sevilla står for kveldens innslag fra La Liga, mens FC Midtjylland og AGF måler krefter på Jylland. Også i Istanbul er det et derby på menyen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
105. Istanbul BB - Besiktas H 2,45
Istanbul Büküksehir Belediyesi SK hører ikke til blant de tre store fra Istanbul (Galatasaray, Fenerbache og Besiktas), men de må regnes med i disse hovedstadsderbyene. Denne sesongen ser de sterkere ut enn tidligere, noe 8-6-1 på hjemmebane vitner om. De tre siste hjemme er vunnet, og de har brukbare 4-4-3 i innbyrdes oppgjør mot dagens motstander. Besiktas har variert veldig i det siste, og etter å ha blitt rundspilt av Atletico Madrid i Europa League, røk de ut av den nasjonale cupen mot Boluspor sist torsdag, som var dagens langskudd hos oss, til 5,50. Besiktas er uten seier på sine fem siste bortekamper, mot variabel motstand. Det har vært en god ide å spille mot Besiktas den siste tiden, og vi setter noen kroner på Istanbul BB til 2,45.

Dagens avslag
98. Maritimo - Gil Vicente H 1,50
Dette ser ikke riktig ut. Godtgående Gil Vicente har slått Sporting Lisboa og Braga i sine to siste. Maritimo er sterke på eget gress (8-1-2), men akkurat denne kampen tror vi kan bli vrien. De siste fem innbyrdes viser 2-3-0 fordel Gil Vicente, dog ligger et par av resultatene noen år tilbake i tid. Her er 1,50 for hjemmeseieren for lavt i våre øyne.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Lørenskog til 1,75 hjemme mot Vålerenga? Meget fristende, og vi tror Lørenskog kan sikre finaleplass mot Oilers i kveld. Sevilla til 2,20 ser heller ikke galt ut etter at de vant 3-0 borte mot Racing Santander sist. Men vi kommer ikke utenom kveldens Tippeliga-oppgjør, der det sterkeste laget i våre øyne står til hele 2,30 i odds.

Les om alle overgangene i Tippeligaen.

91. Sandnes Ulf - Viking
Sandnes Ulf lignet ingen opprykker på begynnelsen av fjorårets sesong. Til tross for en forsterket spillerstall lå de et stykke nede på tabellen, før en fantastisk avslutning på sesongen sikret opprykk. Før Tippeliga-debuten er laget selvsagt ytterligere forsterket, vi nevner Holmvik fra Brann, Ondo fra Stabæk, reservemålvakt Falch fra Viking, Pepa fra Start, Ulland Andersen fra Viking, Raskaj fra Halmstad og Høiland fra Bryne. Frafallet etter opprykket er ubetydelig.

Sandnes Ulf kjører full fart fremover, de spiller med stor iver og tro på eget tempo og ferdigheter. Vi regner med at de sitrer av iver etter å spille Tippeliga på hjemmebane, og noen forsiktig åpning av kveldens kamp virker usannsynlig.

Bjørnar Holmvik (fot) er ute i 6-7 uker. Ellers fulltallig hjemmelag. Vi leser at Avni Pepa (f) var en tur innom Stavanger Universitetssykehus med hjerteproblemer i helgen, men det var ikke alvorlig, og består han en sjekk mandag morgen er han trolig med i troppen og kan spille kampen.

Viking har ikke levd helt opp til forventningene de siste sesongene, men så har forventningene vært rimelig høye også. 11. plass og kun to borteseire forrige sesong var imidlertid svakt. Men én ting manager Åge Hareide lykkes godt med i fjor, var å slippe til unggutta og la disse blomstre. Det kan bære frukter i år. Ellers er laget forsterket med blant andre dansken Ørnskov på midtbanen, Edmundsson (m/a) og Anier fra Flora Tallinn. Viking slo nylig Rosenborg 4-0 i en treningskamp, der det defensive satt meget godt, Ørnskov styrte på midtbanen og Anier scoret ett av målene. Hareide var fornøyd, men poengterte til Stavanger Aftenblad "Mot Sandnes Ulf neste mandag er det alvor. Det blir en helt annen kamp."

Nery Cardozo og Björn Andersson er skadet, mens Erik Nevland (hæl) og Jon-Helge Tveita (kne) er usikre, meldte Viking til Sportspill før helgen. Hareide hadde da ikke tatt ut laget.

Viking slo Sandnes Ulf 2-0 i cupen i 2011.

Det er gøy at Tippeligaen har fått enda ett Rogalandsderby. Mange venter nok at Sandnes Ulf skal overraske positivt med hurtig angrepsfotball, noe vi også tror de gjør, men vi mener Viking har minst like gode evner til å spille offensivt og hurtig. Defensivt skal Viking være sterkest, det kan bli avgjørende i kveld og vi tror de starter årets sesong med derbyseier. Oddsen på 2,30 synes vi er god og vi spiller Viking som singel med 100 kroners innsats. Kampen vises på TV 2 Zebra klokken 19.00.

91. Sandnes Ulf - Viking 2,70 3,10 2,30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere