RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Follo fosser videre

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Vi spiller Oddsen-ligaen og Allsvenskan i dagens første oddstips.

Sportspills meny søndag:
Tipping: Rosenborg tar innpå Godset
Oddstips 2: Lillestrøm opp av gjørma
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
V64 Östersund: Norsk røvertokt!
V5 Sørlandet: Frisk banker i Sør!

Både langskuddet, avslaget og oddstipset satt som et skudd lørdag, og regnskapet for uken kommer til å gå i pluss (for andre uke på rad) både for de ordinære oddstipsene og langskuddet uansett hvordan det måtte gå med søndagens tipsforslag.

I dag står vi overfor et flott langoddsprogram, og vi kommer til å lansere to oddstips (en dobbel og en singel) samt tippetips i løpet av formiddagen. Husk spillfrist kl 14.55 for dobbelen.

Dagens avslag
Overbetalte hjemmefavoritter.
Norsk Tippings har satt oddsen unødig lavt på flere hjemmelag i norsk fotball i kveld. Vi styrer langt unna Start-seier mot Ranheim til 1,40, Hødd-seier mot Alta til 1,32, Mjøndalen-seier mot Ullensaker/Kisa til 1,57 og Rosenborg-seier mot Aalesund til 1,45.

Dagens langskudd
17. Vålerenga – Manchester United U 4,10
Manchester United har tatt det nokså piano i de tre første kampene i sesongoppkjøringen (1-0, 1-1 og 1-0). Vi tviler på at dagens kamp mot et nesten skadefritt Vålerenga blir en målfest, og uavgjort til 4,10 i odds frister mest.

Dagens spill (oddstips 1)
13. Follo – Senja 1,70 H
Kampfisking-saken har ikke slått negativt ut på Follos spill, for laget topper nå avdeling fire i Oddsen-ligaen sammen med Asker etter full pott på de tre siste kampene. Spilte en strålende andreomgang borte mot Nesodden sist (vant kampen 3-0) selv med fire juniorer på banen. Har styrket laget med Ørn Hortens keeper Pål Stenholth.

Senja startet sesongen glimrende, men står nå uten seier på de siste fem kampene (0-4-1). Imponerte på ingen måte i 0-2 hjemmetapet for Lørenskog sist. Har falt ned til sjetteplass og har tatt seks poeng mindre enn Follo.

Rutinerte Eirik Markegård storspilte mot Nesodden og scoret to mål. Han kan fort bli matchvinner også i ettermiddag.

63. AIK – Kalmar H 1,60
Begge lagene spilte Europa League-kvalifisering så sent som torsdag. AIK imponerte med 3-0 hjemme mot polske Lech Poznan, mens Kalmar beseiret sveitsiske Young Boys 1-0. Kalmar har altså et vrient utgangspunkt før returmatchen, mens AIK ligger såpass godt an at de ikke trenger å ha kampen i Polen i tankene i kveld.

AIK er et av formalgene i Allsvenskan og har klatret opp på bronseplass med 4-0-2 på de siste seks. Har ennå til gode å tape hjemme på Råsunda, og skadesituasjonen er god.

Kalmar står med 1-1-2 på de siste fire i serien, og på bortebane er det blitt 2-2-4 og 5-12 i målforskjell så langt i sesongen. Ligger på 12.plass, fire poeng over kvalifiseringsplassen. Midtbanespilleren Archford Gutu fikk rødt kort i 1-1-kampen mot Sundsvall sist og soner sammen med forsvareren Emin Nouri i dag.

Celso Borges ble matchvinner i sluttminuttene da AIK vant sesongens første møte med Kalmar 2-1 AIK på Guldfågeln Arena. Vi tror på tre nye AIK-poeng i kveld.

Oddstips 1:
13. Follo – Senja 1,70 - 4,05 - 2,95
63. AIK – Kalmar 1,60 - 3,20 - 4,20
Samlet odds: 2,72
Klikk her for å levere dette spillet!

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere