RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Follo har ikke gitt opp

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Follo FK har fortsatt et ørlite håp om å få beholde plassen i 1. divisjon.

Klubben fikk frist av Norges Fotballforbund (NFF) til onsdag 10. november med å komme med en eventuell klage i lisenssaken.

Et arbeidsutvalg har nå bistått cupaskeladden i forsøket på å redde klubben fra nedrykk, etter at de ikke leverte søknad om ny lisens for 2011. Utvalget håper å overbevise forbundet om at de nå er i ferd med å rydde skikkelig opp i klubben ved hjelp av nye sterke bidragsytere.

Støtte fra ordføreren
– Styret har knyttet til seg et arbeidsutvalg som bistår Follo FK. Vi i arbeidsutvalget har jobbet utrettelig siden torsdag, dag og natt, med lisenssaken, og for å skaffe oss en fullstendig oversikt over alle relevante utfordringer som klubben Follo FK står overfor. Cupfinalelaget og alle støttespillerne i regionen fortjener at vi gjør alt som står i vår makt for å sikre interessene til Follo FK, forteller presseansvarlig i Follo FK, Henning Sverdrup til Østlandets Blad.

Også ordfører i Ski kommune, Georg Stub, bistår utvalget.

Vanskelig å nå fram
Selv om de nå har levert en formell klage på degraderingen, er det langt fra sikkert at NFF vil omgjøre vedtaket. Forbundet har flere ganger uttalt at helgens cupfinalist har fått mange flere sjanser enn normalt i denne saken.

– På generelt grunnlag er det vanskelig å klage når man ikke har søkt om lisens. Det blir litt som med en eksamen – hvis du ikke leverer den, blir det vanskelig å klage på karakteren, sa informasjonssjef i NFF, Svein Graff, i forrige uke.

Det var forrige torsdag at sjokkmeldingen om at Follo FK ikke hadde søkt om lisens for spill i 1. divisjon 2011 kom. Siste kamp mot Moss endte med seier – noe som igjen sørget for at de klarte å krabbe over nedrykksstreken.

PS! Søndag skal Follo spille cupfinale mot Strømsgodset, etter å ha slått ut blant annet Lillestrøm og Rosenborg på veien mot finalen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere