RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Follo-spillere møter Liverpool

Sist oppdatert:
Vålerenga henter inn forsterkninger fra «Rosenborg-dødaren».

Vålerenga er inne i et tett kampprogram om dagen. I tillegg til å spille både seriekamper og europacupkamper skal de møte Liverpool mandag kveld.

Det kom tydelig frem at Vålerenga-spillerne hadde tunge bein i oppgjøret mot Molde lørdag kveld. Oslo-laget hang ikke med da moldenserne skrudde opp tempo.

Nå henter de forsterkninger - fra «RBK-dødaren» Follo FK.

De fire Follo-spillerne Benjamin Dahl Hagen, Patrik Karoliussen, Jens Skogmo og Fitim Azemi skal alle spille for Vålerenga i treningskampen mot Premier League-giganten.

– De fire skal være med mot Liverpool fordi Vålerenga er i en situasjon hvor de har veldig mange kamper på kort tid. Og relasjonen mellom VIF og Follo FK gjør at disse gutta får denne muligheten, sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen til Østlandets Blad.

Follo-spillerne fikk beskjed lørdag kveld etter at de hadde kommet hjem fra et forsmedelig tap mot Lillehammer. Meldingen om at de skulle få være med ble en gedigen opptur, i hvert fall for Liverpool-supporter Patrik Karoliussen.

– Dette blir helt sinnssykt! Jeg skulle egentlig ha sett Liverpool live for første gang mandag, men i stedet får jeg møte dem. Det kommer til å bli helt enormt, og en opplevelse for livet, sier Karoliussen.

Kampen spilles for øvrig på Ullevaal stadion mandag kl. 19:00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere