Gå til sidens hovedinnhold

Følte seg truet av full Bendtner

- Han kalte meg «din lille, feite gris».

En tydelig beruset Nicklas Bendtner oppførte seg så truende at en taxisjåfør slo alarm tirsdag kveld, skriver danske B.T.

Den omdiskuterte danske landslagsspilleren er igjen havnet i avisspaltene for alt annet enn sitt talent på fotballbanen. Episoden inntraff da drosjesjåføren hentet 26-årige Bendtner og tre yngre menn ved Nørrebro Bryghus, som hadde vist mesterligafotball.

En av mennene hadde med seg en sykkel som sjåføren hang fast bak på bilen. Da han steg inn i taxien oppdaget han at utstyr var blitt sparket løst og en CD-veske fjernet.

Feit gris

- Da jeg ba om å få den igjen, flippet Bendtner helt ut, sier drosjesjåføren til B.T.

- Han sa at dersom han ikke var så kjent, skulle han knust meg. Og han kalte meg «din lille, feite gris».

Det hele endte med at passasjerene forlot taxien, men Bendtner løp etter bilen og gned sitt underliv mot vinduet. Kameratene fikk Bendtner vekk, mens sjåføren ringte både sin taxisentral og nødnummeret 112, skriver den danske avisen. Ifølge Bendtners talskvinne vil ikke spissen kommentere hendelsen.

Psykopat

Tidligere er Bendtner blitt tatt for fyllekjøring i København. I et intervju med Jyllands-Posten nylig snakket angriperen om sitt noe rufsete image.

- Av alt jeg er blitt satt i forbindelse med, er det bare én ting som virkelig var galt. Det var det i København. Likevel er jeg stille og rolig blitt fremstilt slik at folk tror jeg er psykopat, sa Bendtner. (©NTB)

Reklame

NÅ: Rekordlav pris på Northug-brillene

Kommentarer til denne saken