RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For første gang på 40 år møtes FIFAs eksekutivkomité uten president Sepp Blatter. Det er hans og UEFA-president Michel Platinis utestengelser som i hovedsak som skal diskuteres.
For første gang på 40 år møtes FIFAs eksekutivkomité uten president Sepp Blatter. Det er hans og UEFA-president Michel Platinis utestengelser som i hovedsak som skal diskuteres. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)

For første gang på 40 år går FIFA-møtet uten Blatter

Sist oppdatert:
Uvanlig FIFA-møte uten Blatter.

For første gang på 40 år møtes FIFAs eksekutivkomité uten president Sepp Blatter.

Det er hans og UEFA-president Michel Platinis utestengelser som i hovedsak som skal diskuteres.

Det ekstraordinære styremøtet ledes av Issa Hayatou som er fungerende president mens Blatter er utestengt. Både Blatter og Platini ble suspendert i 90 dager som følge av en millionutbetaling i 2011 for arbeid gjort av Platini for Blatter fra 1999 til 2002.

– Denne situasjonen mangler presedens i FIFA. Men vi fokuserer på reformprosessen, presidentvalget og å hjelpe de pågående etterforskningene. Å få tilbake tilliten er avgjørende, sier Hayatou.

Under tirsdagens møte i Zürich skal FIFAs reformkomité legge fram sine forslag til endringer i organisasjonen. Man skal også diskutere om presidentvalget 26. februar bør utsettes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere